Service

Beställ tid för service på din tralier på vår av generalinportören auktoriserade verkstad. Vi utför service på alla typer av trailers, såväl genomgångar som byte av delar.

Kontakta oss för prisuppgift!

Vi rekommenderar att du servar din trailer minst en gång per år hos en auktoriserad serviceverkstad. Vi erbjuder denna service och kan hjälpa dig att alltid vara säker på att din trailer är i bästa skick. Genom att serva din trailer hos en auktoriserad verkstad kan du också vara säker på att bara originaldelar används. Det är stor skillnad på originaldelar och piratdelar, bara originaldelar har klarat fabrikens tester med godkänt resultat. Garantin för din trailer kan också påverkas om du inte servar din trailer minst en gång om året enligt ovan. På alla fabriksnya Ifor Williams släp har du gratis service vid två tillfällen junder 2 år från leveransdatum!

Vi rekommenderar att du rengör din trailer både invändigt och utvändigt efter varje användning för bästa livslängd. Detta är speciellt viktigt vintertid då vägar saltas. Noggrann tvätt efter varje användning minskar drastiskt risken för korrosionsangrepp på de galvaniserde detaljerna. Genom regelbunden service och noggrann skötsel kommer du att få många bekymmersfria år med din trailer.

Ring Rickard för att boka service: 070-5656952.