Aktuellt: HB 506 bäst i test!

Den tyska tidskriften Cavallo har utnämnt HB 506 till Europas bästa hästsläp. Med högsta precision har vibrationer och rörelser  samt ljudnivå i hästsläpet mätts liksom hur ojämnheter i vägbanan påverkar hästarna. Även bromsförmåga och fjädring testades. Resultat: Ifor Williams HB 506 stod i en klass för sig. Särskilt imponerades man av de bladfjäderupphängda hjulaxlarna som  förhindrade obehagliga sidorörelser i trailern och gav hästarna en fantastisk komfort.

 

Vårt sortiment kombinerar alla de kvaliteter som har gjort våra hästsläp så populära. Exteriören har blivit helt omdesignad för att få ett utseende som passar dagens dragbilar. Skönheten ligger dock inte bara på ytan. Dina hästars komfort och säkerhet har hela tiden varit det som har satts främst vid utvecklingen av det nya sortimentet.

Varje hästsläp har gått igenom omfattande testning både vid Ifor Williams egna anläggningar och vid oberoende testbanor. Det finns tre modeller att välja bland, alla går att få med fronturlastning och har väldigt hög standard.   

Byta hästsläp? Byt upp dig till ett Ifor Williams-släp inför tävlingssäsongen!  Vi tar med nöje ditt släp i inbyte! 

En annan möjlighet är att köpa ett Ifor Williams-släp med vår förmånliga finansiering och sälja det egna släpet privat. När så skett kan betalningen för det gamla släpet användas till att reducera/eliminera krediten. Då har du både ätit och behållit kakan!

Välkommen med ditt förslag! Se vidare under fliken: Finansiering. Ring för ett besök i vår utställning!                                 

                                                                                       

                                                                                                                  

I